Visie en Waarden

Missie

De missie van BB&A is klanten (ondernemingen, overheden en instellingen) volledig te ontzorgen in projecten op het gebied van bouw en huisvesting en risico’s te beperken.

Wij begeleiden en managen projecten van idee of ontwerp tot en met de uitvoering en nazorg, waarbij wij de belangen van de opdrachtgever centraal stellen. Ons streven naar integraliteit van oplossingen is een kernwaarde in onze advisering.

 

Visie

Door de steeds hogere eisen die gesteld worden aan het bouwen, is de noodzaak van goede coördinatie en samenwerking essentieel geworden. Dit kan het beste worden bereikt met behulp van een ervaren en onafhankelijke projectleider, die niet uit een van de uitvoerende disciplines voortkomt . Op deze wijze kan hij ‘boven’ de partijen staan en voor een integrale aanpak en daardoor optimale oplossing gaat.

Open en helder communiceren naar alle betrokken partijen, ondersteuning met eenvoudige en heldere ICT-instrumenten en het op het juiste tijdstip inzetten van de juiste expertise, is de succesfactor gebleken van BB&A.

 

Waarden

Wij handelen eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk. Dit betekent dat wij binnen onze projecten – gevraagd en ongevraagd – adviezen verstrekken. Deze opstelling leidt tot het beste resultaat, iets waar opdrachtgevers ons inziens het meest bij gebaat zijn.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vragen wij aandacht voor duurzame energie-oplossingen, die de uitstoot van CO2 reduceren en de huisvesting toekomstbestendig maken.

support bouwmanagement gouda

Vragen of interesse?

Neem vrijblijvend contact op
0182 523 534
info [@] boonstrabouwmanagement.nl